DVD persen bij dé DVDCDPerserij van de Benelux

DVD persen

DVD persen kan bij onze DVDCDperserij al vanaf oplages van ongeveer 300 stuks. Je DVD’s worden geperst in onze eigen perserij. Om flexibel en snel te kunnen leveren hebben we hier meerdere DVD productielijnen staan. We hebben hiervoor een eigen glassmaster afdeling. Hier verwerken we de bronbestanden voor je DVD-5 (tot 4,7 GB) en DVD-9 (tot 8,4GB) door middel van glassmastering tot stamper of persmal die we in onze DVD persen inbouwen om je DVD’s te persen.

DVD bedrukken

Nadat de DVDs zijn geperst drukken we het label erop. Hierbij kan je kiezen: full colour offset bedrukking (CMYK) of zeefdruk met pantone (PMS) kleuren. De ene methode is niet beter of mooier dan de andere, maar bij de ene afbeelding past offsetdruk beter terwijl de andere afbeelding juist weer beter tot zijn recht komt in een zeefdruk.

Bij de DVDCD perserij geven we vakkundig advies welke bedrukkingsmethode het mooiste eindresultaat zal geven.

DVD verpakken

Nadat de DVDs zijn bedrukt kunnen ze worden verpakt. Ook het verpakken van de DVD’s gebeurt bij de DVDCD perserij in huis. Op onze verpakkingsafdeling verpakken we alle soorten DVD en CD verpakkingen netjes en snel. Daarna wordt de compleet verpakte DVD in handzame omdozen verpakt en klaargezet voor transport. We kunnen de DVD’s bij je afleveren, maar je bent vanzelfsprekend ook van harte welkom om de DVD bij ons in de perserij te komen halen. We geven je graag een rondleiding in onze perserij en hebben meestal ook wel tijd voor een kopje koffie.