CD verpakking in vertrouwde handen

Voor CD verpakking heeft onze DVDCDperserij een volautomatisch machinepark, waarmee we zowel CD als DVD machinaal en dus snel kunnen verpakken. Je bent hiermee gegarandeerd van een betrouwbare levering van een kwaliteitsproduct.

CD verpakking volledig op maat gemaak behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor is onze flexibele en vakkundige handverpakkingsafdeling graag tot je dienst. Wij kunnen een brede variëteit aan verpakkingen snel en efficiënt verpakken, van een kartonnen CD single hoesje, tot complete collectors boxen met CD’s LP’s en zelfs boeken erbij, alles kan ‘in huis’ verwerkt worden.

Veel CD verpakkingen zijn bij DVDCD perserij uit voorraad leverbaar. Denk daarbij aan jewelboxen met zwarte of transparante trays, slimboxen, superjewelboxen en multiboxen voor 2 tot 5 CD’s. Uiteraard leveren we ook het bijbehorende drukwerk voor in de boxen. Boekjes vanaf 2 tot 64 pagina’s, full colour bedrukt en backinlay met enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking. Van alle drukwerk zijn templates beschikbaar voor de opmaak.

Cellofaan/krimpfolie

Omdat onze verpakkingslijnen voor jewelboxen zijn uitgerust met cellofaneer-units kunnen we deze verpakkingen ook voorzien van professionele seal d.m.v. cellofaan. Kartonnen CD verpakking kunnen we desgewenst sealen met krimpfolie.

Papieren of Polypropyleen CD sleeves

Voor verpakking van CD’s in boeken of als insert bij tijdschriften en dergelijke kunnen we de CD ook verpakken in onbedrukte wit papieren vensterenvelopjes met of zonder plakstrip op de achterzijde. Ook hebben we transparante kunstsof CD sleeves (met of zonder plakstrip). Deze worden vaak gebruikt als de CD wordt toegevoegd in de albumhoes van een vinylplaat.

Kartonnen verpakkingen

Full colour bedrukte kartonnen CD verpakking is er in vele soorten en maten. De meest gangbare zijn:

  • CD wallet
  • CD digipack 4pp(= 2-luik met een of twee kunststof trays t.b.v. de CD)
  • CD digipack 6 pp (= 3-luik)
  • CD Digisleeve 4 pp (= gatefoldhoesje voor CD)
  • CD Digisleeve 6 pp CD Digifile (2-luik met horizontale slit t.b.v. de CD)

Van de meeste uitvoeringen hebben we standaard werktekeningen/templates die we je graag mailen.