CD persen bij DVDCDperserij.nl

Dat is je CD drukken in een echte Nederlandse CD fabriek!

Wil je professioneel geperste, bedrukte en verpakte CD DVD? Dan ben je bij de DVDCDperserij.nl aan het juiste adres. Wij persen je CD single, CD album, CD ROM of DVD in onze eigen CD en DVD perserij. We beschikken over een glassmastering unit voor CD-audio, CD-Rom, DVD-5 en DVD-9. In onze productie staan een aantal moderne CD persen en DVD productielijnen waarmee we van hoge kwaliteit polycarbonaat CD en DVD persen.

Onze perserij is uitgerust met een aantal professionele bedrukkingslijnen voor de opdruk op CD en DVD. Hierbij kan je kiezen uit labels met offset bedrukking in full colour of met zeefdruk in PMS kleuren, bij keinere oplages kunnen we de CD of DVD ook digitaal bedrukken. Het verpakken van de geperste en bedrukte CD’s en DVD’s gebeurt ook in de fabriek zelf, op de machineverpakkingsafdeling of op de handverpakkingsafdeling. Hier kunnen we je CD of DVD ook van cellofaan of krimpfolie seal voorzien. Kortom alles voor je CD persing of DVD productie op één Nederlands adres in onze eigen DVD CD perserij, dat is makkelijk, snel en vertrouwd!

cd-persen

DVDCDPerserij – dé CD perserij van Nederland

Met ons ervaren team staan wij garant voor een Nederlands kwaliteitsproduct, een uitstekende service en een prettige, vakkundige begeleiding van je CD persing en DVD productie. De DVDCDperserij.nl verzorgt niet alleen het drukken van de CD of DVD, ook het bijbehorende papierdrukwerk en kartondrukwerk, zoals CD boekjes, DVD-inlays, CD-single hoesjes, CD digipaks, DVD digipaks en CD gatefolds is bij ons in vertrouwde handen. Ons kantoor én onze fabriek zijn in Nederland gevestigd, je CD’s en DVD’s zijn dus echt “Made in Holland”.
Met onze nuchtere Nederlandse mentaliteit zorgen we voor kwaliteitspersingen met betrouwbare levertijden en snelle levering door heel Nederland.

Al meer dan 15 jaar professioneel CD persen “Made in Holland”

We verzorgen je DVD productie of CD-persing vanaf glassmastering, het persen van de CD en het beddrukken van disc tot en met het compleet verpakte CD Album, in elke gewenste oplage. Dat doen we al ruim 15 jaar vanuit onze eigen, vertrouwde perserij. Onze CD DVD perserij biedt alles voor DVD productie en CD persing onder één dak, vanaf de kunststof polycarbonaat korrels tot en met het verpakken en cellofaneren van CD-ROM, CD single, CD album en DVD.